Kollage av två bilder på Tom Rejström och Jonas Welander som står ute i solen med blå himmel i bakgrunden.

Hangö Teaterträffin taiteelliset johtajat jatkavat 2023–2024 & uusi puheenjohtaja kaudelle 2022–2023


Tom Rejström ja Jonas Welander jatkavat Hangö Teaterträffin taiteellisina johtajina kaudella 2023–2024. Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Kristina Grönqvist, jonka lisäksi vuoden 2022–2023 hallitukseen kuuluu Ville Sandqvist, Juha-Heikki Tihinen, Kira-Emmi Pohtokari, Aune Kallinen, Susanne Kollin, Linus Mäkelä ja Elin Westerlund.

Festivaalin taiteelliset johtajat odottavat innolla, että pääsevät toteuttamaan niitä monia yhteistyöprojekteja, joita pantiin alulle jo pandemian aikana.

”Suuntaamme katseemme festivaalin tuleviin horisontteihin. Keskitymme paikallisuuteen, mikä tulevana vuonna näkyy paikkasidonnaisina teoksina, jotka käsittelevät muun muassa Hangon kaupunkisuunnittelua, merimaisemaa ja puutarhoja. Hallituksen, toiminnanjohtaja Inkeri Rönnbergin ja superhienon tiimin kanssa toteutamme monta uutta yhteistuotantoa, mikä taas vahvistaa vapaiden esitystaiteilijoiden työskentelyedellytyksiä ja sen kautta tukee nykyteatterin selviytymistä.”
– Tom Rejström & Jonas Welander