Inkeri Rönnberg.

Inkeri Rönnbergistä Hangö Teaterträffin toiminnanjohtaja


Hangö Teaterträffin hallitus on valinnut Inkeri Rönnbergin toiminnanjohtajaksi. Hän aloittaa työnsä 1.1.2022. Rönnberg korvaa aiemman festivaalituottajan pestin, ja hän tulee vastaamaan festivaalin toteutuksesta yhdessä taiteellisen johdon, tuotantotiimin ja festivaalin vapaaehtoisten kanssa.

”Tuntuu jännittävältä ja innostavalta saada taas työskennellä Hangö Teaterträffin parissa, tällä kertaa uudessa roolissa! Emme ole voineet kohdata livenä Hangossa pariin vuoteen ja se jos mikä on osoittanut, kuinka tärkeä kohtaamispaikka Hangö Teaterträff on. Tulevan festivaalin suunnitelmat etenevät täyttä vauhtia. Odotan innolla, että voimme kevään mittaan jakaa ohjelma yleisön kanssa”, Rönnberg kertoo.

Rönnberg on aiemmin työskennellyt Hangö Teaterträffin tiedottajana ja Teatteritalo Universumin väliaikaisena toiminnanjohtajana. Koulutukseltaan hän on sosiologiaa ja sukupuolentutkimusta opiskellut valtiotieteiden maisteri.

Hangö Teaterträffin vuoden 2022 taiteellinen johto koostuu Tom Rejströmistä ja Jonas Welanderista. Festivaalin hallintoon kuuluu Annika Tudeer (puheenjohtaja), Ville Sandqvist, Juha-Heikki Tihinen, Kira-Emmi Pohtokari, Annina Blom, Mikaela Venberg ja Aune Kallinen.

Hangö Teaterträff juhlii 30-vuotisjuhlapäiviään 9.–12.6.2022.