Kaksi roudaria kantaa isoa valkoista levyä, jossa lukee HTT.

Hangö Teaterträff 2022: Kick-off


Näyttää siltä, että kahden vuoden tauon jälkeen voimme vihdoin järjestää Hangö Teaterträff -festivaalin Hangossa 9.–12.6 (save the date!) ja haluamme kutsua kaikki vanhat ja tulevat roudarit juhlistamaan tätä kanssamme! Jos sinua kiinnostaa vapaaehtoisuus tänäkin vuonna, olet lämpimästi tervetullut ottamaan kanssamme varaslähdön festivaaliin tiistaina 22.3. klo 18 Esitystaiteen keskuksessa Suvilahdessa.

P.S. Jos kaveriasi kiinnostaa liittyä HTT:n vapaaehtoisten joukkoon, vinkkaa hänelle kick-offista!

Tarjoamme pientä syötävää ja juotavaa, joten ilmoittaudu viimeistään 21.3.2022 Google Forms -lomakkeen kautta, niin tiedämme varata tarjoilua.

Mikä: Hangö Teaterträff 2022: Kick-off
Milloin: Tiistai 22.3. klo 18.00
Kuka: Vapaaehtoiset ja siitä kiinnostuneet
Missä: Eskus (Kaasutehtaankatu 1/33, rakennus 6, kerros 2)
Eskuksen esteettömyystiedot: Eskukselle on esteetön sisäänkäynti hissillä. Hissi avataan sisältäpäin, joten voit ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mikäli hissille on tarvetta. Eskuksella on sukupuolineutraali ja esteetön WC (huom! tilan oviaukossa on 2cm kynnys).