Två roudare bär på en stor vit skiva där det står HTT.

Hangö Teaterträff 2022: Kick-off


Det verkar som om vi kan äntligen efter en två års paus arrangera Hangö Teaterträff-festivalen i Hangö den 9–12.6 (save the date!) och nu vill vi bjuda alla gamla och framtida roudare att fira det med oss! Ifall du är intresserad att vara festivalroudare i år är du hjärtligt välkommen att tjuvstarta festivalen med oss på tisdag 22.3 kl. 18 på Eskus – Performancecentrum i Södervik.

P.S. Tipsa gärna om kick-offen om du har vänner som är intresserade av att bli roudare!

Vi bjuder på lite snacks och dryck så anmäl dig senast den 21.3.2022 via Google Forms-blanketten så att vi kan förbereda oss.

Vad: Hangö Teaterträff 2022: Kick-off
När: Tisdag 22.3 kl. 18.00
Vem: Roudare och de som är intresserade av att vara roudare
Vart: Eskus (Gasverksgatan 1/33, byggnad 6, våning 2)
Eskus tillgänglighet: Eskus har tillgänglig ingång via hiss. Hissen öppnas inifrån, så ifall du behöver hiss, var vänlig och skriv det i anmälningsblanketten. Eskus har könsneutral och tillgänglig toalett (obvs! den har en 2cm tröskel).