ANTI-festivaalin, Baltic Circlen ja Hangö Teaterträffin yhteinen hanke sai rahoitusta


Suomen kulttuurirahasto on myöntänyt ANTI – Contemporary Art Festivalille 300 000 euron apurahan Kulkue-hankkeeseen, jonka festivaali toteuttaa yhteistyössä Hangö Teaterträffin ja Baltic Circlen kanssa.

Kulkue-projektissa ANTI-festivaali, Baltic Circle ja Hangö Teaterträff yhdistävät resurssinsa ja osaamisensa toteuttaakseen laajan ja uusia yleisöjä saavuttavan kotimaisten yhteistuotantojen sarjan ja kiertuetoimintaa sen ympärillä. Hankkeen keskeisenä tavoitteena on edistää merkittävästi festivaalien saavutettavuutta, vahvistaa vapaan kentän taiteilijoiden työskentelyedellytyksiä ja festivaalien roolia, sekä pidentää esitysten elinkaaria.

Hanke tuottaa kuusi uutta kotimaista esitystä, jotka saavat ensi-iltansa vuosina 2022–24. Esitykset nähdään kaikilla hankkeessa toimivilla festivaaleilla.