Neljä nuorta seisovat selin kameraan päin, yksi heittää tikkaa kohti isoa levyä, jossa lukee HTT ja johon on poksautettu maalia sisältäviä ilmapalloja. Taustalla näkyy meri.

Hangö Teaterträff etsii harjoittelijaa festivaalituotantoon


Hangö Teaterträff on ruotsinkielisen esittävän taiteen kentän ainoa vuosittain järjestettävä festivaali, joka järjestetään 30:tä kertaa 9.–12.6.2022 Hangossa. Etsimme nyt harjoittelijaa täydentämään festivaalituotannon tiimiämme. Harjoittelu sopii hyvin kulttuuritieteiden tai -tuotannon opiskelijalle, jolla on kiinnostusta esittävää taidetta sekä festivaalituotantoa kohtaan.

Haemme järjestelmälliseen ja osittain itsenäiseen kykenevää harjoittelijaa. Työtehtävät tullaan sopimaan yhdessä työajan, tuotannon tarpeiden sekä harjoittelijan omien kiinnostusten mukaan. Työtehtävät voivat olla ovat seuraavanlaisia:

  • Festivaalituotannon tehtäviä kuten tarjouspyyntöjen lähettämistä, yritysyhteistöitä
  • Erilaisia koordinointitehtävien kokonaisuuksia mm. majoituksen, festivaalikeskuksen tai vapaaehtoisten parissa
  • Esitystuotannon tehtäviä
  • Markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä

Tarjoamme harjoittelupaikan pienessä tiimissä, joka tekee läheistä yhteistyötä Hangö Teaterträff 2022 festivaalin tuottamiseksi. Harjoittelun kautta harjoittelija saa kokonaiskuvan festivaalituotannon eri osa-alueista sekä mahdollisuuden päästä kontaktiin kansainvälisen esittävän taiteen ammattilaiskentän kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden oppia esitystuotantoa käytännön kautta ja mahdollisuuden testata omaa osaamistaan festivaalin toiminnanjohtajan ohjauksessa.

Harjoittelijan työaikaprosentti sovitaan yhdessä ja sen palkka määräytyy 1250e/kk kokoaikatyön mukaan. Jos harjoittelijalla on mahdollisuus saada harjoittelutukea, se lasketaan eduksi. Harjoittelun kesto on n. 2 kk ja alkaa huhtikuun aikana ja työaika sovitaan yhdessä. Harjoittelun voi suorittaa osaksi etänä ja osaksi Helsingin Suvilahdessa Esitystaiteen keskuksen tiloissa. Siirrymme Hankoon festivaaliviikoksi 6.–12.6., mutta saatamme käydä Hangossa myös aiemmin harjoittelujakson aikana.

Hangö Teaterträffissä pyrimme luomaan turvallisen ja syrjinnästä vapaan työyhteisön ja festivaalin. Työyhteisön sisäinen kommunikaatio tapahtuu pääsääntöisesti suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Kehotamme eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä hakemaan harjoittelupaikkaa matalalla kynnyksellä.

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemus 23.3. mennessä osoitteeseen . Kerro hakemuksessasi osaamisesi ja kiinnostusten lisäksi milloin haluaisit harjoittelun alkavan ja minkälaisella työajalla voit tehdä harjoittelun. Haastattelut järjestetään viikolla 13, päätökset tehdään hieman sen jälkeen Eskuksella tai Zoomin välityksellä.

Jos sinulla on kysymyksiä harjoittelusta voit ottaa yhteyttä toiminnanjohtaja Inkeri Rönnbergiin sähköpostilla , tai soittaa 040 932 7155 pe 11.3. klo 10–12 tai to 17.3. klo 14–16 välisinä aikoina.